Risker med att köpa läkemedel över Internet – Nidirect Fundamentals Explained : Gumpak, Mochilas autónomas para la eliminación de chicles (Distribuidor exclusivo para España y Portugal)

Risker med att köpa läkemedel över Internet – Nidirect Fundamentals Explained

Enklare tillgång till skriftlig artikelinformation och hänvisningar till källor förutom vad du normalt hittar i konventionella butiksapotek. Möjligheten att köpa varor samt prata med en farmakolog i ditt hus. Worldwide webbmedicineringsköp hävdar dessutom att kunderna sparar pengar. Ibland är detta korrekt.

Flera av dem koncentrerar sig på att leverera mediciner för erektionsproblem, skallighet eller viktminskning. Andra, som finns i internationella länder, försäkrar att de ordinerar läkemedel till en mer överkomlig kostnad än i USA. Dessa läkemedel kan vara olika från de som är tillåtna i USA.

Huruvida helt ny reglering definitivt kommer att öka bortfallet på internetapoteken återstår att fastställa. Statliga kliniska styrelser kontrollerar vårdteknik, medan statliga apotekspaneler tar hand om läkemedelsbutiksmetoden. FDA och Federal Trade Payment producerar vissa att läkemedelsförsäljare avkriminaliserar, vetenskapligt bevisade påståenden om sina varor. Många olika andra organisationer, inklusive USA.

Postkontor, utföra lagar som rör leverans av läkemedelsprodukter. FDA hanterar säkerhet, prestanda och även tillverkning av farmaceutiska läkemedel. Den kontrollerar också en del av det rekommenderade förfarandet. Reglering på webben för inköp av hälsoprodukter är fortfarande ganska nytt. Men FDA har faktiskt svarat ordentligt mot olagliga webbplatser.

Apoteket är certifierat att erbjuda receptbelagda läkemedel genom det tillstånd genom vilket det fungerar. Det är dessutom licensierat och även i de stater som det marknadsför till, om det krävs en tillstånd utanför staten. När du har skapat ett konto måste du skicka ett autentiskt recept. Din vårdgivare kan ringa in den.

Vissa internetapotek levererar produkter som kommer från ett huvudområde kolla in inlägget här. Andra tillåter dig att hämta receptet i en regional apotek. Recept levereras vanligtvis snabbt, ofta utan fraktavgift. För en extra kostnad kommer många webbplatser att leverera hela natten. Webbplatser har vanligtvis ett sätt för dig att prata med apotekspersonalens frågor, antingen med e-post eller ett avgiftsfritt belopp.

NABP kan faktiskt nås på (847) 391-4406 eller online på nabp.pharmacy. Köp inte från webbplatser som tillhandahåller förskrivning av receptbelagt läkemedel för första gången utan fysisk undersökning, erbjud receptbelagd medicin utan recept, eller till och med marknadsför läkemedel som inte är godkända av FDA. Undvik att komma från webbplatser som inte ger åtkomst till en registrerad apotekare för att svara på problem.

Ge inte ett UNITED STATE-handtag och kontaktnummer att prata med om det verkligen finns ett problem. Var uppmärksam på webbplatser som publicerar en helt ny behandling för en allvarlig sjukdom eller till och med ett enkelt botemedel för en stor variation av hälsoproblem. Se till att webbplatser använder imponerande ljudfraser för att dölja bristen på utmärkt vetenskaplig forskning.

En okänslig syn på hur man säkert kan köpa medicin online – Fraud.org

Använd inte webbplatser som har odokumenterad fallstudie som bekänner otroliga resultat. Prata med din kvalificerade sjukvård precis innan du använder något läkemedel för första gången. Om du tycker att en webbplats faktiskt är olaglig kan du nämna den för FDA online på FDA.gov.

Det är viktigt att du är mycket försiktig när du får mediciner online, speciellt om medicinen faktiskt bara är tillgänglig från ett apotek. Om du köper mediciner på internet kan du riskera att skada dig själv. Många webbplatser som erbjuder mediciner online kommer från länder utanför Storbritannien och regleras faktiskt inte via brittiska myndigheter.