Ik vertelde hem dat misschien de kerstman ze gewoon niet wilde : Gumpak, Mochilas autónomas para la eliminación de chicles (Distribuidor exclusivo para España y Portugal)

Hoe de kerstman uitleggen aan uw kind

moncler uitverkoop Als kinderen die in de Kerstman geloven ouder worden, staan ​​hun ouders voor een paar moeilijke vragen: zal dit het jaar zijn waarin ze stoppen met geloven? En hoe verklaar ik de heer Claus aan hen zonder de ‘magie’ van de feestdagen weg te nemen? moncler uitverkoop

moncler dames We vroegen de HuffPost Oudersgemeenschap of ze de ‘kerstpraat’ met hun kinderen hadden aangepakt.Terwijl sommige moeders en vaders die Kerstmis vierden zeiden dat www.moncleroutlet.nl ze hun kinderen nooit vertelden dat er een man door de schoorsteen naar beneden kwam om hun cadeautjes achter te laten (en hun kleine kinderen aan te moedigen) degenen om de geest van geven voor anderen niet te bederven), boden sommige ouders een mooie uitleg over hoe ze met hun kinderen over vrolijke, oude Moncler Jackets St. Nick spraken. moncler dames

‘Ik heb tegen mijn kinderen gezegd dat de kerstman echt is, maar niet op de manier die we als echt beschouwen. Hij leeft in de gedachten en de harten van iedereen die iets onzelfzuchtig doet voor een andere persoon. Met die handeling worden ze de essentie van wat we weet dat het kerstman is. Mijn kinderen zijn nu in de twintig en als je het ze vraagt, monlcer donsjacks zullen ze trots zeggen dat ze in de kerstman geloven. ‘

moncler jassen Nou, goedkope moncler, het is een leuke magie om toe te voegen aan Kerstmis. moncler jassen

‘Mijn oudste was 8 en werd nieuwsgierig dus begon hij te drukken voor informatie Na hem te vertellen dat het een keuze was om te geloven of niet te geloven, en hem vroeg:’ Wat denk je en voel je erover? ‘, Antwoordde hij dat hij dacht het was alsof, hij zei dat hij voelde dat zijn vader en ik een kerstman waren. Mijn antwoord was: ‘Wel, het is een leuke magie om toe te voegen aan Kerstmis.’ En mijn vader en ik houden ervan om je te verassen op kerstochtend. De kerstman komt eraan, dus help ons de magie in stand te houden. ‘Daarmee is hij geweldig geworden, hij speelt nog steeds mee om de verrassing en magie van kerstochtend te houden.’

moncler jassen heren Hij leek opgelucht en wilde bevestiging van zijn gedachten. moncler jassen heren

‘Mijn 9 moncler sale jaar oude goedkope moncler verkoop vroeg:’ Is Santa echt? Het is OK als het antwoord nee is. ‘ goedkope moncler jassen Ik vertelde hem nee, dat het was mama en papa vullen de kousen en het kopen van de cadeautjes, maar hij is echt in de zin dat hij een symbool van Kerstmis is, een symbool van geven. We hebben ook de Elf op de plank, de paashaas en de tandenfee aangepakt. Hij leek opgelucht en wilde bevestiging van zijn gedachten, maar vertelde me dat we de elf nog steeds kunnen verstoppen en ik kan nog wat cadeautjes van de kerstman markeren! ‘

moncler jassen dames sale We doen de taak van de Kerstman om zijn boodschap van hoop, geest en liefde te verspreiden. moncler jassen dames sale

moncler outlet sale ‘Mijn moncler outlet sale toen 10 jaar oud vroeg tijdens de karate klas van zijn jongere broer. In eerste instantie antwoordde ik zoals eerder: ‘Wat denk je?’ En hij zei: ‘Ik weet het niet.’ moncler outlet sale

‘Nadat zijn broer naar bed was gegaan, spraken mijn man en ik hem een ​​voor een met moncler heren, ik zei tegen hem:’ Ja, we hebben je geschenken in je kous gestopt. ‘Hij begon te huilen, ik zei:’ Maar dat maakt papa of ik geen kerstman. We doen de taak van de Kerstman om zijn boodschap van hoop, geest en liefde te verspreiden.Dus ja, we hebben de cadeaus in je kousen gestopt, maar we zijn geen kerstman. ‘We hebben ook gesproken over de geschiedenis van de kerstman (hij’ s mijn geschiedenisfanaat) en hij behandelde het allemaal heel goed. ‘

moncler jas outlet Ik was eerlijk tegen hem en zijn broer, maar liet hen ook beloven het voor niemand anders te verpesten. moncler jas outlet

moncler sale ‘Mijn 8-jarige zoon had vorig jaar twijfels, dus om zijn theorie te testen, verstopte hij de kerstkoekjes. Hij zei dat als ze niet gegeten hadden, hij zou weten dat de kerstman niet echt was. Ik bracht een uur lang in het midden van de nacht op zoek naar die verdomde koekjes, maar kon ze nooit vinden. Ik vertelde hem dat misschien de kerstman ze gewoon niet wilde zoeken of dachten dat hij er geen maakte. moncler sale

moncler jas heren sale Eindelijk, ongeveer zes maanden later, vroeg hij me vrijuit en ik was eerlijk tegen hem en zijn broer, maar liet hen ook beloven Moncler Outlet niet online te zetten voor iemand anders. Toen drong het bij hen op, een paar weken geleden, hoe ter wereld hebben mama en papa alle monnikenverkoop die cadeaus opgezet gekregen en houden ze al die geheimen en kiezen ze zulke gave cadeautjes? Ik denk dat ik indruk op ze heb gemaakt. ‘ moncler jas heren sale

moncler heren Ze is nu de kerstman en de tandenfee voor haar zus. moncler heren

moncler jas dames sale ‘Ik had het gesprek met mijn dochter over de geest van het zelf geven en worden van een kerstman. Ze stond op het punt om 8 te worden en ze zei al dat hij niet echt is en dat ze het al wist. Ik dacht dat ze het van klasgenoten had gehoord. Ze had me zo overtuigd om elk gezinslid te vertellen dat ze wist dat ik op een avond besloot haar te laten zien hoe andere landen en culturen de kerstman en zijn afkomst bekijken, voordat ze haar vraagt ​​Santa te worden voor iemand anders. moncler jas dames sale

moncler nederland Uiteindelijk vroeg ik haar of ze het leuk vond terwijl het duurde en of ze vond dat we de verhalen moesten voortzetten voor haar kleine zusje die 2 was. Ze dacht er een moment over na en antwoordde dat ook al vond ze dat niet leuk we loog tegen haar over de tandenfee en de kerstman, ze hield ervan om op te blijven en te proberen ze te vangen in hun magie, dus ze is nu de kerstman en de tandenfee voor haar zus, omdat ze vindt dat ik niet overtuigend genoeg ben. dat ze haar magische identiteit beter kan verbergen dan ik voor haar. ‘ moncler nederland

moncler jassen outlet Hij wikkelde het in met een heel zachtaardig ‘Dank je dat je me de waarheid vertelt over de kerstman, mammie’. moncler jassen outlet

moncler jas heren ‘Op een avond, terwijl ik mijn lieve kleine instopte, vroeg hij:’ Is Santa echt? ‘Ik stopte even en vroeg toen wat hij geloofde.’ Sommige mensen zeggen dat hij dat niet is, maar ik heb hem gezien. ‘Je bedoelt dat de kerstman dood is?!’ hij zei. moncler jas heren

Ugh. Ik had één kans en ik heb het verpest. We praatten een beetje en hij kalmeerde. Hij wikkelde het in met een heel zachtaardig ‘Dank je dat je me de waarheid vertelt over de kerstman, mammie, ik hou van je.’ Oef.’

Dit maakt ze een deel van de magie en plezier, want wat is beter dan naar toSanta te gaan?

‘We stappen over van het geloof in de kerstman naar een elf worden, helpen om de geest van geven, liefde en Kerstmis in te druppelen door deel uit te maken van de magie. Toen een van onze kinderen had aangegeven dat ze niet langer een gelovige in de kerstman waren, werden ze verhuurd in het geheim om de magie levend te houden voor de volgende broer of zus.We benadrukken hoe belangrijk het is om het geloof van de jongere broer niet te laten lopen, en het oudere kind toestaan ​​deel te nemen aan het verbergen van de ondeugende elf of het vullen van kousen. Dit maakt ze een deel van de magie en plezier, want wat is beter dan de kerstman worden? Het heeft tot nu toe goed gewerkt. Ik heb nog een kind om naartoe te gaan! ‘

Het is aan jou om te geloven in magie en in de geest van geven, ongeacht hoe dat eruit ziet op het tv-scherm of in de winkels.

2018 moncler Toen mijn dochter nog heel jong was, vroeg ze me om te bevestigen dat sommige van haar vrienden gelijk hadden dat de kerstman niet echt was. Ik vroeg haar terug: ‘Moeten we stoppen met geven en vriendelijk zijn voor mensen als we ontdekken dat de kerstman gewoon een marketingtruc? ‘ Ze zei nee.’ Wel, dat is uw antwoord, het is aan Moncler Outlet u om te geloven in magie en in de geest van geven, ongeacht hoe dat eruit ziet op het tv-scherm of in de winkels. 2018 moncler

moncler jassen dames Nu is ze bijna 11 en zei onlangs tegen me: ‘Mam, hoe kan ik geloven dat je een oude man toestaat om naar me te kijken als ik slaap en een vreemdeling moncleroutlet.nl ‘s nachts in ons huis laat komen?’ En ik zei, ‘Natuurlijk zou ik moncleroutlet dat niet doen, Sonia, omdat de kerstman niet zomaar een gewone man zou kunnen zijn.Hij is de geest van geven, weet je nog?’ Ze ging verder en schreef haar brief aan de kerstman, maar het kan voor de laatste keer zijn. tijd ooit, dus ik zou beter op zoek gaan naar dat virtuele realiteit ding waar ze om vroeg. ‘ moncler jassen dames.

Enviar respuesta