Door een beursintroductie in te moncler sale dienen : Gumpak, Mochilas autónomas para la eliminación de chicles (Distribuidor exclusivo para España y Portugal)

Waarom Apple Skype zou moeten kopen

Iedereen is helemaal op de hoogte van de Skype IPO, die belooft de belangstelling van beleggers voor internetaandelen te moncler jassen doen herleven en een snelle winst moncler uitverkoop voor de geldschieters te maken, een groep die Webwunderkind heeft opgenomen, de internetoudste staatsman Marc Andreessen.

Maar als hij zijn kaarten goed speelt, kan Steve Jobs, de CEO van Apple, de echte winnaar zijn. moncler jas heren sale Dat moncler jas sale omdat een eerste openbare aanbieding nog steeds een moncler jas outlet verkoop is. Door een beursintroductie in te moncler sale dienen, hebben huidige Skype-eigenaren een groot verkoopteken aan het moncler dames bedrijf opgehangen en zijn ze in feite gedurfde strategische acquirers om van hen moncler jassen heren sale een aanbod moncler jassen outlet te maken.

Begraven in de Skype SEC-documenten die iedereen gisteren aan het lezen was, is moncler jas heren een zeer groot aantal dat https://www.jassenmoncler.nl relatief weinig aandacht krijgt: video-oproepen waren goed voor 40% van Skype 95 miljard minuten gebruik tot nu toe dit jaar.

Maar FaceTime werkt op dit moment alleen als beide moncler nederland bellers moncler jas dames de iPhone 4 bezitten. Dat is een verlammende beperking voor een gelikte app moncler jassen dames sale die, in combinatie met de marketingmogendheid moncler outlet sale van Apple, videobellen op smartphones populair zou kunnen maken.

Begint u enig voordeel voor Apple te zien? De grootste gebruikerssite voor videofoons ontmoet de populairste videofoonapparaten. Voeg onbeperkte Skype moncler jassen heren tot FaceTime minuten moncler jassen dames toe als onderdeel van Apple $ 99 / jaar MobileMe-abonnementsservice en je hebt een nieuwe inkomstenstroom voor Skype, die momenteel afhankelijk is van het verkopen van belminuten aan een klein deel van zijn gebruikers, waarvan de meesten het gratis gebruiken.

Er is nog een ander aspect dat Skype goed aansluit. Apple is dol op de kerntechnologieën achter zijn producten, zoals COO Tim Cook vorig jaar in een call met investeerders verklaarde. In de deal die ervoor heeft moncler jas dames sale gezorgd moncler outlet dat Skype uit eBay is losgekomen, hebben Skype en zijn nieuwe eigenaren afgerekend moncler uitverkoop met Skype-oprichters en toegang gekregen tot de peer-to-peertechnologie van Skype. Dat zou een handige toevoeging zijn aan het portfolio van intellectuele eigendom van Apple.

Skype-beleggers hebben hun waarde vorig jaar vastgesteld op $ 2,75 miljard. Zelfs met een flinke premie daarover, heeft $ 5 miljard het geld om Skype geheel door te slikken. En het moncler heren beste deel? Google heeft lang gekeken naar een Skype-acquisitie. Apple vindt het erg leuk om Google de laatste tijd ergeren. Dat is 2018 moncler de prijs misschien alleen al waard.

Grant Robertson is een software-architect en redacteur emeritus van DownloadSquad. Een versie van dit essay verscheen oorspronkelijk op zijn persoonlijke blog. Bedrijven: Apple, Skype.

Enviar respuesta